Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی جمالیان، رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان تفت در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، با اشاره به برگزاری اولین جشنواره گیاهان دارویی شیرکوه و گیلاس آمحسن ده بالا تفت گفت: توسعه گردشگری پایدار و روستاگردی، برندسازی محصولات روستایی، بهره‌مندی از ظرفیت‌های منطقه به منظور اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید محصولات داخلی از اهداف برگزاری این جشنواره بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 جمالیان افزود: در حاشیه این جشنواره، دومین کارگاه آموزشی استانی با موضوع سازگاری با کم‌آبی در بخش کشاورزی برای آموزش و آگاهی بخشی به کشاورزان نیز برگزار شد.

این مقام مسئول اظهار داشت: برگزاری چنین جشنواره‌هایی می‌تواند در حضور گردشگران و سرمایه‌گذاران به ویژه در حوزه باغداری و همچنین معرفی میوه‌های فصلی، گیاهان دارویی و عرقیجات گیاهی منطقه نیز موثر باشد.

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان تفت افزود: در سال جاری تاکنون جشنواره‌های متعددی در این بخش برگزار شده که با استقبال خوب مردم همراه بوده است، که با همکاری مردم برگزاری این‌گونه جشنواره‌ها ادامه خواهد داشت.

روستای ده‌بالا یکی از ۱۰ روستای هدف گردشگری شهرستان تفت است که برداشت گیاهان دارویی و گیلاس و تولید عرقیجات گیاهی در آن رونق فراوانی دارد.

انتهای پیام/ص

تنوع گیاهی دامنه‌های شیرکوه در قالب جشنواره تابستانه معرفی می شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جشنواره تابستانه گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۰۱۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان

ابوطالب شفقت در بازدید از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا لرستان رویکرد مدیریتی صحیح نکته بارز موفقیت این مجموعه است، گفت: این شیوه سرمایه‌گذاری از مزیت‌های مهم و اساسی کشت و صنعت فجر صفا محسوب می‌شود، اتفاقی که نتیجه آن افزایش اشتغال، امنیت غذایی، افزایش روحیه و تغییر سبک زندگی است.
شفقت انجام کار‌های پژوهشی و تولید محصولات کاملا ایرانی را از دیگر مزیت‌های این مجموعه عنوان کرد و گفت: سرمایه‌گذار مجموعه حتی نژاد دامی که وارد کرده به نژاد ایرانی تغییر داده است.
وی با بیان اینکه مجموعه کشت و صنعت فجر صفای لرستان علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت‌های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می‌کند، اظهار کرد: این مجموعه می‌تواند در سطح ملی و بین‌المللی پذیرای مهمانان مختلف باشد نیز باشد.
استاندار لرستان با اشاره به بهره‌برداری از شهرک صنعتی کشت و صنعت، گفت: ایجاد زنجیره ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت ضروری است.
شفقت بیان کرد: با توجه به سطح اراضی کشت و صنعت فجر صفای لرستان توسعه گیاهان دارویی و فرآوری در دستور کار قرار بگیرد.
وی تاکید کرد: مردم می‌توانند با توجه به درآمد قابل توجه کشت و فروش گیاهان دارویی اقدام کنند به کشت و توسعه گیاهان دارویی روی بیاورند.
به گفته استاندار لرستان بیش از ۵۰ تا ۷۰ نقطه استان ظرفیت کشت و توسعه گیاهان دارویی را دارد.
شفقت گفت: سازمان جهاد کشاورزی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف از جمله گیاهان دارویی را شناسایی کند و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.
وی بازدید دانشجویان و دانش‌آموزان از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا را اقدام مثبت عنوان کرد و افزود: این اقدام می‌تواند حتی برای سرمایه گذاران دیگر الگوی مثبتی باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ضرورت استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای معرفی ظرفیت های گردشگری
  • معرفی قابلیت‌های گردشگری گیلان در جشنواره بهار نارنج
  • معرفی نفرات برتر کشتی شیرکوه
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • کهگیلویه و بویراحمد، بهشت گیاهان داروئی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • حمیدیه رتبه برتر تولید نعنای دارویی در استان خوزستان+فیلم
  • غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد
  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • برگزاری جشنواره سرود امید فردا در شاهرود