Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، بخش مهمی از معادن یزد در دامنه کوه شیرکوه واقع شده، کوهی که آب شیرین کل استان را تأمین می‌کند.

مسئولان محلی و مردم منطقه معتقدند فعالان اقتصادی برای بهره برداری از معادن به سراغ مناطق دیگر استان بروند چراکه حیات و زندگی مردم استان، وابسته به شیرکوه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همتی بخشدار منطقه شریف آباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، گفت: در دامنه شیرکوه حدود ۵۰ معدن سنگ در حال فعالیت هستند و این منطقه دیگر ظرفیت استخراج معدنی ندارد، اما به تازگی در بهمن ۹۸ معدن سنگی در شریف آباد از کمیسیون آب و خاک مجوز فعالیت گرفته است.

او افزود: شرکت آب منطقه‌ای و اهالی منطقه با فعالیت این معدن مخالفت کردند و اخیرا مردم منطقه با تجمع در محل مانع از شروع به کار این معدن شدند.

بخشدار منطقه شریف آباد  تصریح کرد: در حالی که مجوز به هرگونه فعالیت عمومی مردم محلی از جمله مجتمع دامداری و کشاورزی داده نمی‌شود، اما معادن مجوز‌های لازم را اخذ می‌کنند و مشغول فعالیت مخرب محیط زیستی می‌شوند.

او گفت: فعالیت معادن موجب خشک شدن چشمه‌ها و آسیب رسانی به قنات منطقه شده و زندگی اهالی را با مشکل مواجه کرده است.

همتی ادامه داد: در اثر فعالیت معادن مراتع مورد نیاز برای چرای دام‌ها از بین رفته و آلودگی ناشی از غبار معادن حیات درختان و طبیعت روستا‌های منطقه دهشیر را از بین برده است.

همتی این سوال را مطرح کرد که چگونه معدنی که تخریب‌های محیط زیستی گسترده دارد، مجوز می‌گیرد، اما به فعالیت‌های دامپروری مردم منطقه مجوز داده نمی‌شود؟

خشک شدن چشمه‌ها و آب‌های زیرزمینی و نفوذ پساب‌های معدنی در منابع آبی از جمله عوارض دیگر جبران ناپذیر فعالیت معادن بی شماری است که روستا‌ها را محاصره کرده اند.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهره برداری از معادن شرکت آب منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۷۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، استاندار لرستان روز سه شنبه در بازدید از معدن سنگ گوهره نرگسه چگنی با قدردانی ازکارگران معادن استان گفت: سنگ گوهره یکی از سنگ‌های باارزش کشور است که از معادن لرستان تولید و استخراج می‌شود و در بازار سنگ کشور به فروش می‌رسد.
ابوطالب شفقت با بیان اینکه دولت سیزدهم دولت خدمتگزار و دولت کار و تلاش است افزود: باید در راستای جهش تولید و افزایش کیفیت محصول وفرآوری سنگ وجلوگیری ازخام فروشی این سرمایه عظیم تلاش بیشتری کنیم.
شفقت با لزوم توجه به مشکلات کارگران در لرستان، یادآور شد: سنگ‌های معدنی باید توسط صنعتگران بومی در داخل این استان فرآوری شود و از خام‌فروشی سنگ‌های معدنی باید جلوگیری کنیم.
میزان ذخایر سنگ لرستان ۶۸.۵ میلیون تن و میزان استخراج سالیانه هم یک میلیون ۲۶۹ هزار تن است.

دیگر خبرها

  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد
  • بهره برداری از طرح های محرومیت زدایی در دهدلی شهرستان اردل
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور
  • پلمب ۱۲ مورد وسیله بازی در شهربازی‌های اردبیل
  • کارفرمایان به کارگران معدن توجه ویژه‌ای داشته باشند
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست