Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@01:36:15 GMT

شیرکوه زیستگاه گونه های جانوری ارزشمند

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۱۱۱۷۵

شیرکوه زیستگاه گونه های جانوری ارزشمند

خبرگزاری آریا - پناهگاه حیات وحش شیرکوه زیستگاه گونه‌های جانوری ارزشمندی مانند پلنگ و گربه پالاس است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان یزد، نیره پورملائی مدیر کل محیط زیست استان یزد کوهستان شیرکوه را مهمترین کانون تنوع گونه گیاهی استان برشمرد و گفت: پناهگاه حیات وحش شیرکوه با مساحت 43000 هکتار نگینی سبز در قلب کویر گرم و سوزان یزد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پور ملائی افزود: این پناهگاه زیستگاه گونه‌های جانوری ارزشمندی مانند پلنگ، گربه پالاس، قوچ و میش، کل و بز، کاراکال، کفتار و زیستگاه گونه‌های اندمیکی از جمله زیبا موش شیرکوه، سه گونه پروانه و همچنین کفشدوزک شیرکوه است.
این مقام مسئول در مورد آمار تخلفات کشف شده پناهگاه حیات وحش شیرکوه درطی یک سال گذشته گفت: 9 پرونده تخلف شکار صید و 7 قبضه سلاح کشف شد که 4 قبضه آن سلاح غیر مجاز بوده و 14 متخلف نیزدستگیر شدند.
وی درباره مهمترین اقدامات انجام شده طی دوسال گذشته هم بیان کرد: سطح حفاظتی منطقه شیرکوه به پناهگاه حیات وحش پس از گذشت 18 سال از سوابق حفاظتی منطقه ارتقا یافت.
پورملائی ادامه داد: همچنین توافق با سازمان صمت جهت عدم صدور مجوز معدنی جدید و عدم تمدید پروانه بهره برداری معادن (اعم از فلزی و غیر فلزی) در پناهگاه شیرکوه، برق رسانی به پاسگاه محیط بانی لاشیرکوه پس از گذشت 46 سال از تأسیس پاسگاه، تدوین پروپوزال ثبت پناهگاه حیات وحش شیرکوه به عنوان ذخیره گاه زیست کره در سازمان ملل و پیگیری جهت تحقق آن در صورت تأمین اعتبارنیز از جمله این اقدامات بوده است.
وی تکمیل و تجهیز پاسگاه محیط بانی نیر، بهسازی و تجهیز پاسگاه محیط بانی بادگز، تأمین اعتبار لازم به منظور احداث پاسگاه لاشیرکوه معادل 1000 میلیون ریال، خرید یک دستگاه خودرو کمک دار (فوتون) برای تقویت حفاظت فیزیکی پناهگاه، خرید یک دستگاه موتورسیکلت کاوازاکی جهت گشت و کنترل منطقه و بررسی حد و حدود مستثنیات واقع در پناهگاه حیات وحش شیرکوه و برنامه ریزی جهت ساخت تابلو‌های تعیین کننده حدود پس از تأمین اعتبار لازم را از دیگر اقدامات انجام شده در این منطقه برشمرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پناهگاه حیات وحش شیرکوه زیستگاه گونه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۱۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهادت یک مرزبان در کردستان

تیراندازی افراد ناشناس به بُرجک پاسگاه مرزی هنگه‌ژال بانه کردستان، منجر به شهادت سرباز وظیفه شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از پایگاه خبری پلیس، در پی تیراندازی افراد ناشناس به برجک نگهبانی در هنگ مرزی بانه سرباز وظیفه «فرزین دلیان» اهل کرمانشاه به فیض عظیم شهادت نائل شد.

تیراندازی افراد ناشناس از مواضع نامشخص مستقر در آن سوی نوار مرزی، به سمت مأموران پاسگاه مرزی هنگه‌ژال، صورت گرفته که علاوه بر شهادت یکی از کارکنان وظیفه، دو سرباز وظیفه و یک کادر دیگر نیز مجروح شدند که جهت سیر مراحل درمان، به یکی از مراکز درمانی منتقل شدند.

بررسی‌ها جهت روشن شدن زوایای این جنایت ادامه دارد که اطلاعات تکمیلی، متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

کد خبر 749944

دیگر خبرها

  • عنکبوتی به نام رامبد جوان ! | همه نامگذاری های عجیب جانوران
  • کشف لاشه یک قلاده پلنگ در یک منطقه شکار ممنوع/ عکس
  • معرفی نفرات برتر کشتی شیرکوه
  • شهادت یک مرزبان در کردستان
  • حفاظت از حیات وحش مناطق آزاد نیازمند اجرای قرق اختصاصی است
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • کشف یک «زیستگاه» عظیم در عمق چهار متری خشک‌ترین صحرای جهان
  • حمله خرس وحشی به یک دامداری در ایلام و تلف شدن دام‌هایش
  • کلینیک مشاوره حرم مطهر رضوی پناهگاه دوم زائران است/خدمت عاشقانه خادمیاران مشاور در حریم رضوی
  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان