Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، مصطفی صادقیان، بخشدار مرکزی تفت در نشست مسائل و مشکلات دفن پسماند در دهستان شیرکوه با اشاره به حضور بیش از بیست هزار خودرو در ایام پایانی هفته در دهستان شیرکوه گفت: با این حجم از حضور شهروندان مرکز استان به این دهستان و تولید انبوه زباله، سامان‌دهی و جمع‌آوری زباله‌ها در ابتدای هفته با پتانسیل نیرو‌های دهیاری‌های این دهستان امکان‌پذیر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: برای تسریع در روند جمع‌آوری زباله و دفن اصولی در دهستان شیرکوه نیاز است مسئولان استانی نگاه ویژه‌ای به شهرستان داشته و دستگاه‌های خدمات رسان استانی را برای همکاری با دهیاری‌های این دهستان ترغیب کنند.

بخشدار مرکزی تفت خاطرنشان کرد: برای جمع‌آوری زباله‌های این منطقه از سوی دهیاری‌های این دهستان ماهیانه بیش از دویست میلیون ریال هزینه می‌شود.

صادقیان برای سامان‌دهی این موضوع با اشاره به سه برنامه کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت تصریح کرد: در برنامه کوتاه‌مدت سامان‌دهی زباله‌های تولید شده روزانه و محل دفن، در برنامه میان مدت انتخاب مشاور طرح پسماند و در برنامه بلند انتقال زباله به مرکز انتخاب شده از سوی مشاور طرح یا انتقال به مرکز تفکیک مرکز استان باید مدنظر قرار گیرد.

در ادامه نشست سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان، رئیس اداره حفاظت محیط زیست و دهیاران این دهستان به بیان مسائل و مشکلات پیرامون وضع کنونی جمع‌آوری و دفن پسماند دهستان شیرکوه پرداختند.

در پایان این جلسه تصمیماتی از قبیل سامان‌دهی محل دفع زباله دهستان با احداث خاک‌ریز و فنس کشی، مذاکره با مشاور طرح جامع پسماند شهرستان برای تسریع در تهیه طرح، جمع‌آوری اصولی زباله با همت عوامل دهیاری و فرهنگ‌سازی برای همکاری مردم در قرار دادن زباله در محل‌های تعیین‌شده اتخاذ شد.

انتهای پیام/و

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بخشدار مرکزی دفع بهداشتی زباله دهستان شیرکوه سامان دهی جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۹۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه آبادان، اروندکنار، منیوحی، چوئبده و بخش مرکزی انتخاب نماینده مجلس به دور دوم رسید که در این راستا مردم در ۲۱ اردیبهشت ماه دوباره پای صندوق‌های رأی حاضر خواهند شد.

یکی از نامزدهایی که در انتخاب ۲۱ اردیبهشت ماه در گردونه انتخاب مردم آبادان، اروندکنار، منیوحی، چوئبده و بخش مرکزی قرار دارد، «سید محمد مولوی» است که برای آشنایی با دیدگاه‌های این نامزد، خبرگزاری مهر مصاحبه‌ای با وی در قالب چند سوال انجام داده است.

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

انتخابات باشکوهی برگزار شد و علیرغم اینکه معاندین با استفاده از رسانه‌های خود جریان‌سازی گسترده‌ای برای عدم حضور مردم راه انداختند ولی شاهد ازدحام جمعیت رأی دهنده از همان دقایق اولیه آغاز فرآیند رأی بودیم و قطعاً وقتی مجلس شورای اسلامی با چنین پشتوانه مردمی تشکیل می‌شود، مجلسی فراجناحی و انقلابی خواهد بود.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

هر موضوع بنا به اقتضای زمان و نیاز مردم باید مورد پیگیری قرار گیرد و در شرایط فعلی باید اقتصاد مهم‌ترین اولویت کشورمان باشد؛ رهبر معظم انقلاب نیز طی سال‌های گذشته برای نامگذاری شعار سال بر موضوعات اقتصادی به ویژه در زمینه تولید تاکید کرده‌اند.

ضرورت دارد به همه شاخه‌های اقتصادی از جمله اقتصاد آموزش، اقتصاد فرهنگ و هنر، اقتصاد ورزش، اقتصاد پژوهش و … توجه شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی

مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

ابتدا بیکاری باید رفع شود ولی رفع آن بدون آسیب شناسی عملاً میسر نیست. یکی از موارد بیکاری مربوط به حوزه کشاورزی است که چنانچه مشکلات کشاورزان رفع شود برای حجم بالایی از جوانان جویای کار اشتغالزایی صورت می‌گیرد. از سوی دیگر شهرهایی همچون آبادان که صنایع دارند، باید طرح‌های صنعتی مانند پالایشگاه دوم که به مرحله اجرا نرسیده سریع‌تر عملیاتی شود.

کد خبر 6078915

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی
  • ۷ سوغاتی خوشمزه زنجان که باید حتماً امتحان کنید
  • کنسرت مشترک سامان احتشامی و عمران فروزش در تالار رودکی
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • خرده‌فروشی مواد مخدر معضلی جدی در کنارک
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • اردکان فرمانداری ویژه شد
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور