Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد سالیانه ۱۵۰۰ تن گلاب و عرقیجات گیاهی در دهستان شیرکوه به عنوان بزرگترین تولید کننده گلاب و انواع عرقیجات در استان یزد تولید می‌شود.

«محمدرضا غفاریان»  مسئول مرکز خدمات کشاورزی دهستان شیرکوه با اشاره به این موضوع، گفت: سابقه تولید در این دهستان بیش از ۱۵۰ سال است و در حال حاضر ۵۷ واحد سنتی و سه واحد صنعتی با میزان تولید بیش از ۱۵۰۰ تن فرآورده و با تنوع بی نظیر ۱۳۰ نوع محصول در این راستا فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خصوصیات گل محمدی تولید شده در دهستان شیرکوه را طول دوره طولانی گل‌دهی، کیفیت بالای گل و اسانس و همچنین عملکرد بالای تولیدی آن دانست و گفت: تولید گلاب در دهستان شیرکوه از نیمه دوم اردیبهشت ماه آغاز و تا نیمه تیرماه ادامه دارد و تولید عرقیجات از اواخر فروردین ماه آغاز و در طول سال ادامه دارد و اکثر تولیدات منطقه به دلیل کیفیت بالا به سایر استان‌های کشور صادر می‌شود.

به گفته‌ی غفاریان، هرچند خشکسالی‌های پی در پی موجب کاهش سطح تولید گل محمدی به ۴۰ هکتار شده ولی گل‌های محمدی موجود در حاشیه مسیرهای انتقال آب و در حاشیه باغات این دهستان عملکرد تولیدی مناسبی دارند.

وی متوسط اشتغال‌زایی گل محمدی را ۳.۵ نفر به ازای هر هکتار بیان کرد و اشتغال حدود ۱۲۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در این دهستان را قابل توجه برشمرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی استان یزد، غفاریان ابراز امیدواری کرد با افزایش تولید گل محمدی و برندسازی گلاب شیرکوه زمینه مناسبی برای افزایش اشتغال و پشتیبانی هرچه بیشتر از تولید گلاب و انواع عرقیجات با برند شیرکوه فراهم شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی جهاد كشاورزي کشت گل محمدی يزد عرقیجات گیاهی شيركوه يزد دهستان شیرکوه تولید گل گل محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۸۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردکان فرمانداری ویژه شد

ایسنا/یزد هیئت وزیران با ارتقای شهرستان اردکان به فرمانداری ویژه موافقت کرد.

هیئت وزیران در جلسه عصر روز یکشنبه و به استناد اصل ۱۳۸ قانون اساسی با ارتقای شهرستان اردکان به فرمانداری ویژه موافقت کرد.

بر این اساس هیات وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۲/۹ به پیشنهاد شماره ۱۲۴۹۲۴ مورخ ۱۴۰۲/۶/۱۸ وزارت کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب کرد که وزارت کشور موظف است در شهرستان اردکان استان یزد، فرمانداری ویژه دایر کند.

شهرستان اردکان یکی از شهرستانهای استان یزد در مرکز ایران است؛ شهر اردکان مرکز این شهرستان است؛ جمعیت این شهرستان در سال ۱۳۸۵ برابر با ۷۳٫۲۹۲ نفر بوده است؛ شهرستان اردکان ۳۲% پهنه استان یزد (بیش از ۲۴ هزار کیلومتر مربع) را در خود جای داده و وسیعترین شهرستان در استان یزد است.

شهر اردکان در طول جغرافیایی ۵۳ درجه و ۴۸ دقیقه شرقی و عرض جغرافیایی ۳۲ درجه و ۲۰ دقیقه شمالی واقع شده است؛ اردکان بر سر راه تهران به کرمان و بندرعباس واقع شده که این راه از مرکز شهر (جاده سنتو یا دکتربهشتی) می‌گذرد و در قلب کویر مرکزی ایران جای دارد؛ موقعیت قرارگیری شهر در دشت یزد - اردکان می باشد.

در قسمت غربی شهر آبادی های دهستان عقدا، در قسمت جنوبی دهستان بفروئیه میبد و در قسمت شرقی دهستان زرین قرار دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • سالانه ۲۵ درصد تولید برق به واسطه ناترازی‌ها کم می‌شود
  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • تقویم رویدادهای گردشگری کشور بوی گل و گلاب گرفت
  • ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» شهابیه خمین در تقویم ملی
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو پژو در چهارمحال و بختیاری + فیلم
  • خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد
  • اردکان فرمانداری ویژه شد
  • صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان