Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@22:43:50 GMT

محل دفن زباله دهستان شیرکوه تفت تعطیل شد

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۷۴۴۱۵

محل دفن زباله دهستان شیرکوه تفت تعطیل شد

ه گزارش خبرنگار ایرنا، فرماندار تفت در حاشیه این اقدام گفت: با توجه به اهمیت شیرکوه برای استان و شهرستان تفت و احتمال آسیب این گود زباله به آب‌های زیرزمینی و حیات‌وحش این منطقه در کارگروه پسماند شهرستان تعطیلی این گود زباله مورد تصویب قرار گرفت.

محمد دهشیری افزود: تعطیلی گود زباله یک دهستان کار سختی است و این اتفاق با حمایت دادستان عمومی و انقلاب شهرستان و تلاش بخشداری مرکزی تفت و اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان به تحقق پیوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امیدواریم با همکاری گروه‌ها و انجمن‌های مردمی فعال در حوزه محیط‌زیست پلاستیک‌ها و زباله‌های به‌جامانده از این گود در محوطه اطراف نیز جمع‌آوری شود.

رییس محیط زیست شهرستان تفت هم گفت: با توجه به اینکه شیرکوه منبع اصلی تأمین کننده آب های زیر زمینی استان است و امکان آلودگی آب ها توسط این گود زباله وجود داشت نسبت به تعطیلی آن اقدام شد.

موسی شمسایی دهستان شیرکوه را به لحاظ تنوع زیستی گونه های گیاهی و جانوری سرآمد استان و حتی کشور عنوان کرد و افزود:  ۷۰ درصد جمعیت استان یزد تحت تأثیر کوهستان شیرکوه و پیرامون آن قرار دارند.

پیش از این بخشدار مرکزی تفت به ایرنا گفته بود: با توجه به نظر اداره محیط‌زیست شهرستان مبنی بر جابه‌جایی گود زباله کنونی در دهستان شیرکوه(دهبالا و طزرجان) و عدم جانمایی مناسب در این منطقه ، زباله‌های دهستان جمع‌آوری و به گود زباله مرکزی انتقال خواهد یافت.

مصطفی صادقیان افزود: در راستای سامان‌دهی جمع‌آوری پسماند در نقاط مختلف بخش مرکزی شهرستان، هشت ماشین جمع‌آوری زباله مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد سه ماشین مخصوص جمع‌آوری زباله در دهستان شیرکوه است.

وی ادامه داد: ماهانه حدود ۱۷۰ میلیون تومان از اعتبارات دهیاری‌ها برای جمع‌آوری و دفن زباله در نقاط مختلف بخش مرکزی تفت هزینه می‌شود.

صادقیان با اشاره به حضور جمعیت شناور در ایام تعطیل در شهرستان، تصریح کرد: نیاز است مسوولان استانی اعتباراتی در راستای خدمات‌دهی به این جمعیت شناور تخصیص دهند.  

حضور ده‌ها هزار نفر از شهروندان غیربومی در روزهای پایانی هفته در مناطق ییلاقی تفت و بویژه روستاهای دهبالا و طزرجان، پیامدهای زیست محیطی زیادی برای مردم شهر و روستاهای این شهرستان به دنبال دارد که انباشت ماهانه ۹۰ تن زباله در ۲ روستای یاد شده، یکی از مهمترین آنهاست.

شهرستان ۵۰ هزار نفری تفت در ۲۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد و ییلاقی ترین منطقه استان یزد محسوب می شود؛ علاوه بر ده بالا و طزرجان، روستاهای علی اباد، بردستان، اسلامیه، سانیج، چشمه تامهر و منطقه تفرجگاهی دره‌گاهان هم از دیگر اماکن تفریحی و ییلاقی این منطقه است.

برچسب‌ها کوهستان شیرکوه یزد سازمان حفاظت محیط زیست مدیریت پسماند یزد تفت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کوهستان شیرکوه یزد سازمان حفاظت محیط زیست مدیریت پسماند کوهستان شیرکوه یزد سازمان حفاظت محیط زیست مدیریت پسماند یزد تفت دهستان شیرکوه گود زباله محیط زیست جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۴۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت : جمع‌آوری و ساماندهی حدود ۹۰ تُن زباله و نخاله، دستاورد اجرای پویش «مسیر سبز- ایران پاک» از اسفند ۱۴۰۲ تا فروردین ۱۴۰۳ در استان بوده و تداوم چنین طرح‌هایی، راهکار مناسبی ، برای یادآوری و جلب همکاری همگانی برای حفاظت از محیط زیست است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی، یوسف یوسفی اظهار کرد: در بازه زمانی یک ماهه با مشارکت دستگاه‌های متولی، و گروه‌های خودجوش مردمی، در طرح ملی مسیر سبز- ایران پاک در استان مقدار ۴۸۰ هکتار از اراضی استان و به مقدار حدود ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی جمع‌آوری و به محل دفن بهداشتی و مجاز منتقل شد.

وی افزود: سازمان حفاظت محیط زیست، به عنوان متولی حفاظت از طبیعت، اجرای طرح ملی «مسیر سبز - ایران پاک» را با هدف اجرای طرح‌های پاکسازی طبیعت، به ویژه حاشیه محورهای مواصلاتی شهری، روستایی و تفرجگاه‌ها راه‌اندازی و اجرای آن را به تمام استانداران ۳۱ استان کشور ابلاغ کرد.

یوسفی تاکید کرد: ابلاغ این طرح راهکاری برای کاهش پخش و پراکنش انواع پسماندها از جمله پلاستیک، کاغذ، ضایعات و نخاله‌های ساختمانی و تخلیه غیرمجاز پسماندهای صنعتی و ویژه در حاشیه محورهای مواصلاتی، مناطق ساحلی، دریایی و سایر زیستگاه‌های طبیعی کشور است تا علاوه بر کاهش آلودگی‌های بهداشتی و تخریب محیط زیست، گستره وسیعی از طبیعت از وجود زباله در امان بماند.

وی افزود: طبق ماده هفت قانون مدیریت پسماندها (‌مصوب ۱۳۸۳/۰۲/۲۰ مجلس شورای اسلامی) مدیریت اجرایی کلیه پسماندها غیر از صنعتی و ویژه در شهرها، روستاها و حریم آنها به عهده شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، و در خارج از حوزه دهیاری‌ها و شهرداری‌ها بر عهده بخشداری‌هاست.

کد خبر 750080

دیگر خبرها

  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • وضعیت زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • اردکان فرمانداری ویژه شد
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام